Ο βουλευτής Β’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος, σχετικά με τα διακινούμενα και σήμερα σενάρια περί ‘‘υπονομευτών’’, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  1. Επαναλαμβάνω σταθερά τη θέση μου, όπως αυτή διατυπώθηκε σε συνέντευξή μου στην εφημερίδα ‘‘Το Έθνος’’ στις 25/4/2006: ‘‘…Για παράδειγμα, θεωρώ αδιανόητο που ακόμα δεν έχουμε πει, συνολικά ως πολιτική τάξη, ότι δεν νοείται στη χώρα μας να υπάρχουν συνταξιούχοι κάτω των 60 χρονών…’’. Τη θέση μου αυτή θα την επαναλάβω και μετά την 11η Νοεμβρίου.
  2. Θεωρώ αυτονόητο το δικαίωμα κάθε στελέχους ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού δημοκρατικού κόμματος, όπως επιθυμούμε να είναι το ΠΑΣΟΚ, να διατυπώνει δημόσια και με ευθύνη τις απόψεις του για σημαντικά προβλήματα της χώρας. Το δικαίωμα αυτό δεν το απεμπολώ.
  3. Καλώ την ηγεσία του Κινήματος, όπως έκανα και με την ομιλία μου χθες στο Εθνικό Συμβούλιο, να προστατεύσει το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης και να μην επιτρέπει σε περιφερόμενους  συκοφάντες να διακινούν θλιβερές και παράλογες θεωρίες περί ‘‘υπονομευτών’’. Επιπλέον να δηλώσει καθαρά, ως οφείλει, εάν η ως άνω δήλωσή μου συνιστά υπονόμευση. Δικαιούμαι ως στέλεχος του Κινήματος να έχω μία καθαρή θέση από το κόμμα μου.

 

Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2007

 

   Ομιλίες

   Συνεντεύξεις

   Video

   Βουλή

 

Best viewed with:

800 x 600

 

Home